Eίμαστε μια εταιρία Γραφικών Τεχνών με 25χρονη εμπειρία στο χώρο των εκτυπώσεων εντύπου.

Διαθέτουμε

καλλιτεχνικό    τυπογραφείο

λιθογραφείο

ψηφιακές εκτυπώσεις

γραφιστικό τμήμα


Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ολυμπιάδος 93

(γωνία με Αγ. Σοφίας)

546 34 Θεσσαλονίκη

2310208212


xromodiastasi.eu   

prosklitirioxidea.gr

info@xromodiastasi.eu


 ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

by

xromodiastasi.eu


Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η/Υ (Desktop-Laptop)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ TABLET, SMARTPHONE ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ

Προσοχή!!! στο κείμενο ακολουθούν τα ονόματα των γονέων και του νονού-νονάς

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ044

Θα   χαρούμε  να  σας  δούμε στη  βάφτιση  του  παιδιού  μας που  θα  γίνει  το  Σάββατο  5  Ιουλίου  2010 και   ώρα  12.30’ μ.μ. στον  Ιερό  Ναό  Αγίου  Αθανασίου Δεσκάτης  Γρεβενών.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ045

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2012 βαπτίζουμε την πριγκήπισσα/πρίγκηπα μας και σας καλούμε στη στέψη της
στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ046

Eίμαι ένας μικρούλης/α όμορφος/η και νοστιμούλης/α, αποφάσισα και εγώ χριστιανός/η να βαπτιστώ. Τ' όνομα μου δεν το ξέρω, το κρατάνε μυστικό. θέλω όλοι σας να 'ρθείτε και τη βάπτιση να δείτε, καμαρώστε με λιγάκι, θα κερδίσετε γλυκάκι. Ραντεβού την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντα Θεσσαλονίκης.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ047

Σας  προσκαλούμε στη  βάπτιση  της  κόρης/γιού  μας που  θα  γίνει το  Σάββατο  5  Ιουλίου  2010 και   ώρα  12.30  μ.μ. στον  Ιερό  Ναό  Αγίου  Αθανασίου Δεσκάτης  Γρεβενών.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ048

Στα βαφτίσια μου να 'ρθείτε θα χαρώ πολύ πολύ δεν θα κλάψω θα το δείτε θάμαι φρόνιμο παιδί.
Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ049

Bαπτίζουμε το γιόκα/κοράκλα μας και σας καλούμε να παρευρεθείτε στο μυστήριο που θα τελεστεί
Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ050

Eίμαι ένα μωράκι/αγοράκι/κοριτσάκι με γουστόζικο μουτράκι και βαφτίζομαι κι’εγώ με νονά και νονό.
Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ051

Είμαι ένα κοριτσάκι/αγοράκι όμορφο και καστανό αποφάσισα λιγάκι να βουτήξω στο νερό Θα μου δώσουν οι νονοι μου ένα όνομα γλυκό μου το χάρισε η γιαγια/ο παπούς μου που πολύ την/τον αγαπώ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ052

Έλεγα πως τη γλύτωσα μα άσχημα τα νέα, βάφτιση μου ετοιμάζουνε με μπόλικη παρέα. Μου παν δεν είναι τίποτα, ωραία θα περάσω, ρώτησα όμως κι έμαθα και λέω να το σκάσω. Καλά καλά στα ψάλλουνε, σε γδύνουν, σε λαδώνουν και στο νερό σε βάζουνε και το μαλλί σου κόβουν. Δεν ξέρω εσείς  αν θα ‘ρθετε, εγώ θα έχω φύγει,
αυτή την Κυριακή σαλπάρω για ταξίδι.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ053

Πεταλουδίτσα μου όμορφη, πεταλουδίτσα ωραία, Αύγουστο σε βαφτίζουμε με όλη την παρέα. Στις 28 του μηνός θα δούμε τη βουτιά σου και ώρα 19.00 θα’ ρθούν όλοι κοντά σου, στον Ιερό ναό της Μεγάλης Παναγίας.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ054

Όλοι εσείς που μ’αγαπάτε ευκαιρία θα ζητάτε τσιτσιδούλη να με δείτε για να ευχαριστηθείτε.
Προσοχή!!! Η βουτιά δεν θα επαναληφθεί γι’αυτό ελάτε όλοι στα βαφτίσια μου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Βάμο.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ055

Είμαι τόσο δα μικρούλης αλλά είμαι ζωηρούλης κι αν στην κολυμπήθρα κλάψω υπομονή... θα ησυχάσω.  Η νονά μου θα μου δώσει ένα όνομα γλυκό δεν θα σας το πω το κρατάω μυστικο.Σας περιμένω το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αγία Παρασκευή.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ056

Μες τα πέρατα του κόσμου ψάχνω για τον θησαυρό όπου κι αν είναι κρυμμένος πίστεψε με θα τον βρω. Όμως δεν θα είναι χρυσάφι, πέτρες και ασημικά αλλά η βάπτισή μου με τους φίλους συντροφιά. Περιμένω όλους τους φίλους μου τους πειρατές την Κυριακη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Παλλήνης. Να είστε όλοι εκεί, ο θησαυρός περιμένει.
Ο πειρατής Μπέμπης

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ057

Είμαι τόσο δα μικρούλι, όμορφο και ζωηρούλι. Έχω όμορφα ματάκια και ολόγλυκα χειλάκια. Όλοι μπέμπη με φωνάζουν και πολύ με νευριάζουν. Έτσι τώρα με βαπτίζουν τ’ όνομά μου μού χαρίζουν.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ058

Προσοχή, Προσοχή!!! Η βουτιά δεν θα επαναληφθεί!! Να είστε όλοι εκεί, μεγάλοι και μικροί, να δείτε ένα κουκλί, βρεγμένο σαν παπί!! Βαπτίζομαι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ059

Νεράιδα είσαι της αυγής που μπήκες στη ζωή μας, δροσοσταλίδα στην καρδιά κι όνειρο στην ψυχή μας. Αύγουστο σε βαφτίζουμε με όλη μας την παρέα, σε εκκλησία κεντρική και όλα θα είναι ωραία. Σάββατο 5 Αυγούστου θα δούμε τη βουτιά σου, ώρα 6:00 ακριβώς όλοι θα είναι κοντά σου. Με την ευχούλα του νονού άνοιξε τα φτερά σου, είναι η ζωή πολύ γλυκιά και απλώνεται μπροστά σου. Θα χαρούμε πολύ να είστε κοντά μας στη βάπτιση της κόρης μας στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου & Ελένης.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ060

Έχω ένα αυτοκινητάκι που όλο όλο τρέχει και που θα σταματήσει; Θα σταματήσει στον Ιερό Ναό Οσίων Αγιορειτών Πατέρων. Εγώ, ο μπαμπάς μου Νίκος, η μαμά μου Φωτεινή και η νονά μου Ελίζα σας προσκαλούμε στη βάπτισή μου το Σάββατο 18 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ061

Αφήστε με κι… αγχώθηκα η μέρα πλησιάζει! απ’το πρωί στα μαγαζιά και τώρα πια βραδιάζει! παπούτσια και φορέματα φουλάρια και καπέλο κι ύστερα κομμωτήριο μαλλί στην τρίχα θέλω.. την Κυριακή θα βαφτιστώ στο Άγιο το νεράκι… πρέπει να γίνω όμορφη και ας βραχώ λιγάκι βουτιές θα κάνω στο νερό κι αν φοβηθώ και κλάψω δεν θα ανακατευτεί κανεις ξέρω ποιόν θα φωνάξω!!! Έχω νονό κολυμβητή και θα ΄ρθει να με σώσει...

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ062

Καλά-καλά δεν έκλεισα ακόμα ένα χρόνο και όλα τα περίεργα είδα σ’ αυτόν τον κόσμο. Πότε θα φας, πότε θα πιεις, άλλοι στο κανονίζουν χωρίς ποτέ τη γνώμη σου να την υπολογίζουν. Ο Κυριάκος και η Ειρήνη που λεν πως είν’ γονείς μου, θέλουν να μου δώσουν όνομα, πρέπει να με βαπτίσουν και εις το δρόμο του Θεού να με καθοδηγήσουν. Σ’ όλα τα μέρη του σώματος πρέπει να με λαδώσουν γι’ αυτό και αποφάσισαν να με ξεβρακώσουν. Εσείς θα’ ρθείτε μάρτυρες, όλοι μικροί - μεγάλοι όμως δε θα γελάσετε με το δικό μου χάλι. Σας περιμένω...........

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ063

Είμαι μικρό, μικρούτσικο μικρό και χαϊδεμένο. Μικρό μ’ έχει η μάνα μου μικρό και ο μπαμπάς μου. Μα εγώ τρανός θε να γενώ τρανό όνομα να κάνω. Τ’ όνομα το’ χει ο νονός στον κόρφο του κρυμμένο και θα το βγάλει στο σφυρί αυτό δα περιμένω...

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ064

Δεν μου φτάνουν οι μπελάδες που τραβάω σαν νινί ήρθε η ώρα ο νονός μου, τ’ όνομά μου να μου πει. Λάδια, μύρα στο κεφάλι, σα να μη φτάνουν όλα αυτά, θα μου κόψουν με το ζόρι και μια τούφα απ’ τα μαλλιά. Ραντεβού το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ065

Νεράιδες όμορφες μικρές υφαίνουν τ’ όνομά μου και μου χαρίζουνε ευχές για κάθε πέταγμά μου. Να’ χω χαρές και αρετές κάτι να μην μου λείψει, να’ ναι οι στιγμές μου διαλεχτές, το πιο γλυκό χαμόγελο πόνος να μην το αγγίξει. Μαζί με τούτες τις ευχές, θέλω και τις δικές σας, αγνές και αληθινές, μέσα από τις καρδιές σας.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ066

Είμαι μια μικρούλα όμορφη και νοστιμούλα. Αποφάσισα κι εγώ Χριστιανή να βαπτιστώ. Τ’ όνομά μου δεν το ξέρω, το κρατάνε μυστικό. Θέλω όλοι να’ ρθείτε και την βάπτισή να δείτε. Καμαρώστε με λιγάκι θα κερδίσετε γλυκάκι. Ραντεβού το Σάββατο 21 Αυγούστου και ώρα 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ067

Μη με βλέπετε μικρούλα, είμαι όμως εξυπνούλα. Ξέρω τι όνομα θα πάρω, και πολύ το αγαπάω. Δεν το λέω σε κανένα, το κρατάω μυστικό, σας καλώ στη βάπτισή μου, και εκεί θα σας το πω. Σας περιμένω στη βάπτισή μου την Κυριακή 9 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ068

Γκοοοοοοο......λ! Ένας καταπληκτικός συνδυασμός, αγαπητοί ακροατές. Σε μεγάλη μέρα ο παππούς πήρε την μπάλα με βαθιά μπαλιά ακριβείας, βρήκε τον μπαμπά, ο μπαμπάς με φανταστική προσποίηση απέφυγε δύο αντιπάλους και έβγαλε καταπληκτική πάσα στη μαμά, σέντρα ακριβείας στη νονά η οποία πιάνει ένα φοβερό σουτ και.... Ελάτε να πανηγυρίσουμε μαζί το γκολ της χρονιάς.. Την Κυριακή 5 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ069
Αφού δεν είμαι πια μωρό και έγινα κυρία, θα πάρω την τσαντούλα μου να πάω στην εκκλησία. Μέσα θα βάλω θησαυρό: ρούχα, σταυρό, πανάκια και θα βουτήξω στο νερό σαν τα μικρά παπάκια! Το όνομα δε θα το πω∙ το ξέρει η νονά μου, μα δεν το λέει στο μπαμπά ούτε και στη μαμά μου…

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ070

Από τη χώρα των θαυμάτων και των ονείρων ήρθες για να γεμίσεις τον κόσμο μας με μαγικές στιγμές αγάπης.
Τις μέρες μας μεταμορφώνεις σε μικρά ταξίδια στην ευτυχία. Και στην αρχή του δικού σου μεγάλου ταξιδιού,
την πιο όμορφη μέρα διαλέξαμε να σε βαπτίσουμε, πριγκίπισσά μας!

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ071

Ένα θερμό φιλάκι και χίλια ευχαριστώ που θα με τιμήσετε στο πρώτο κοσμικό γεγονός της ζωής μου. Το Σάββατο 17 Μαρτίου  στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Άργους.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ72

Στα βαφτίσια μου να ΄ρθείτε θα χαρώ πολύ - πολύ δεν θα κλάψω θα το δείτε θα ‘μαι φρόνιμο παιδί. Σας περιμένω την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στα Βασιλικά Σαλαμίνας.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ. Κ073

Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τη βάπτιση μου. Στην ζούγκλα ήθελα να γίνει αλλά δεν συμφώνησε η μαμά μου. Έτσι βρήκαμ&ep